vrijdag 19 april 2013

Zware uitwedstrijd tegen Veensche Boys voor Elburger SC

Voor Elburger Sportclub staan er, in deze beslissende fase van de competitie, twee achtereenvolgende loodzware uitwedstrijden op het programma. Voordat volgende week de uitwedstrijd tegen VIOS V. wordt gespeeld, gaan de blauw-witten a.s. zaterdag eerst op bezoek bij Veensche Boys te Nijkerkerveen.


Deze ploeg staat met 33 punten op een degelijke zesde plaats en hoeft zich in fetie geen zorgen meeer te maken en kan de competitie vrijuit afronden.

Dat wil niet zeggen dat de thuisclub, met enkele oud semiprofs in de gelederen er in deze laatste vier wedstrijden met de pet naar zal gooien en aan hun sportieve verplichtingen zullen proberen te voldoen.

Afgelopen zaterdag behaalde de ploeg een kleine zege in en tegen ´t Harde.

Elburger Sportclub bleef ook j.l. dinsdagavond in de derby tegen VSCO ´61 voor de zevende achtereenvolgende maal ongeslagen, maar het had niet veel gescheeld of de overwinning was in Oosterwolde gebleven.

Er zullen in de laatste vier wedstrijden zeker nog een aantal punten behaald moeten worden om het 2e klasserschap definitief veilig te stellen.

Het zal hoe dan ook een heel lastig karwei worden om met een positief resultaat uit Nijkerkerveen terug ter keren, maar dat wil niet zeggen dat de Elburgers kansloos zijn.

De wedstrijd op het sportpark aan de Westerveenstraat begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer F.M.M. Derks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten