vrijdag 19 april 2013

OWIOS ontvangt FC Horst

De nummers 2 en 3 strijden zaterdag tegen elkaar op sportpark Bovenmolen, op papier een heuse topper.
Deze competitiewedstrijd tussen OWIOS en FC Horst staat onder leiding van de heer Jan van Dijk.

Op basis van de laatste wedstrijden gaat het bij beide ploegen moeizamer. Horst haalde uit de laatste 6 wedstrijden 7 punten. OWIOS haalde uit de laatste 7 wedstrijden 5 punten. Het verschil op de ranglijst is 4 punten in het voordeel van Horst.

Afgelopen week verloor Horst met 3-1 bij ASV Dronten. Horst had nog wel een vliegende start en binnen de minuut stond Horst met 1-0 voor. Maar Horst kon het niet bolwerken en verloor met 3-1. Ook OWIOS kon afgelopen week de punten niet meenemen. Afgelopen zaterdag verloor OWIOS met 2-1 van Zwart-Wit ’63. De inhaalwedstrijd tegen Excelsior Zetten van afgelopen dinsdag eindigde in 3-3. Dit gelijke spel betekende ook dat OWIOS een streep door de 2e periode kon zetten. Het grote, mooie bekeravontuur zal hier ongetwijfeld zijn invloed gehad hebben op de resultaten van de afgelopen weken. Hier ondervindt OWIOS de naweeën van. OWIOS zal nu mentaal de knop moeten omzetten.

De eerste wedstrijd tussen beide ploegen eindigde in een tumultueuze 2-2. De eerste helft was duidelijk voor OWIOS met een 1-0 ruststand tot gevolg. De tweede helft werd OWIOS teruggedrongen op eigen helft en scoorde Horst de gelijkmaker. In de 91e minuut leek Horst er toch met de winst vandoor te gaan, maar in de 95e minuut viel de verdiende gelijkmaker 2-2.

OWIOS kan een overwinning goed gebruiken. Met een tomeloze inzet moet er voor OWIOS een goed resultaat neer te zetten zijn.