woensdag 3 april 2013

Inline-skate team Keep Moving is klaar voor het nieuwe seizoen

Het inline-skate seizoen staat weer op het punt om van start te gaan, onder weersomstandigheden die niet echt gunstig zijn zal toch aanstaande zaterdag 6 April de eerste wedstrijd gehouden worden in Staphorst.

IST-KeepMoving uit ’t Harde zal daar ook aan de start staan voor een lang en zwaar seizoen.

De rijders die vanaf november afgelopen jaar hun training zijn gestart zullen zaterdag hun best moeten doen om zich te plaatsen voor 3 afstanden (300 meter sprint, 1000 meter en de afvalkoers) voor de Nederlands Kampioen-schappen welke later dit jaar in Almere worden gehouden, zaterdag 13 april staat direct dan de tweede plaatsing wedstrijd op het programma in Almere (300 meter sprint, 1000 meter en puntenkoers).

Een pittige opgave om direct aan het begin van het seizoen je te plaatsen om vervolgens ruim een maand later in vorm te zijn tijdens het Nederlands Kampioenschappen in Almere, welke worden gehouden vanaf 31 mei t/m 2 Juni.

Onze rijders hebben het afgelopen seizoen 2012 alle vier het podium beklommen tijdens het NK en zijn dus gewend om met de druk om te gaan.

Wij bedanken onze sponsoren Rac reclame, Dunnewind-de Lange BV, Diesel Büchli, EHB- Bestratingen, Pater Kraanverhuur, Garage Sneller, Timmerfabriek Olofsen, Stouwdam Sport, Companjen constructies BV, Notariaat Kremer en GMR Webdesign en al onze andere sponsoren die te vinden op onze website die het weer mogelijk hebben gemaakt dat wij volledig verzorgt aan de start verschijnen, en u kunt de resultaten weer volgen via onze website www.ist-keepmoving.nl
 
Van links naar rechts; Herrald Vinke, Marieke Kroes, Andrea Hokse en Jaimy Horst
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten