vrijdag 5 april 2013

OWIOS uit naar Unicum

Morgen gaat OWIOS op bezoek bij Unicum in Lelystad.
De wedstrijd in Lelystad zal aanvangen om 15.00 uur en zal staan onder leiding van de heer S. Heusschen.

 
Unicum vertoeft dit jaar in de 2e klasse Oost waar het vorig jaar voetbalde in West. Voetballend komt Unicum vaak makkelijk mee en doet zeker niet onder voor de andere ploegen. Het resultaat valt echter vaak net de andere kant op. Op dit moment staat Unicum op 11e positie. Dit is een plek die toegang geeft tot de nacompetitie om klassebehoud te bewerkstelligen. In het dubbele paasprogramma  pakte Unicum 3 punten.
Unicum verloor tegen ESA met 1-0 waar het minimaal een gelijkspel verdiend had en op paasmaandag won Unicum eenvoudig haar wedstrijd tegen nummer laatst Excelsior Zetten met 3-0.
 
OWIOS verzuimde helaas afgelopen weekend een belangrijke stap te zetten richting de nacompetitie. Beide wedstrijden behoorden tot de 2e periode. Tegen VIOS Vaassen won OWIOS in de slotminuten met 3-1. Helaas kon dit geen passend vervolg gegeven worden in de derby tegen Elburger SC. In een matige wedstrijd van OWIOS werd er met 3-1 verloren.  Om dit te herstellen, zal er tegen Unicum uit een ander vaatje getapt moeten gaan worden.
 
In de eerste wedstrijd in Oldebroek won OWIOS met 2-0 van Unicum. Unicum bleek een goed voetballende ploeg te zijn. De kansen waren echter voor de Oldebroekers. Unicum heeft de punten hard nodig voor klassebehoud en zal zich zeker nog niet gewonnen geven. Net als voorgaande jaren pakken de ploegen onderin aan het eind van de competitie de punten. OWIOS is gewaarschuwd en wil OWIOS een rol blijven spelen richting het eind van de competitie dan zijn de punten zeer welkom.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten