vrijdag 26 april 2013

Elburger SC uit tegen Vios Vaassen

Wat betreft de uiteindelijke bezetting van de twee promotie-/ degradatieplaatsen in de 2e klasse G, stijgt de spanning langzamer-hand naar een hoogtepunt.
Maar liefst zes ploegen, het praktisch al gedegradeerde s.v. ´t Harde niet meegerekend, komen nog in aanmerking voor deze weinig benijdenswaardige posities.

Hierbij behoort ook Elburger Sportclub dat a.s. zaterdag in de voorlaatste uitwedstrijd de strijd aanbindt tegen VIOS V(aassen).

Nadat j.l. zaterdag in de met 2-1 verloren wedstrijd tegen Veensche Boys een eind kwam aan de fraaie ongeslagen serie van zeven wedstrijden, moeten de Elburgers proberen de draad weer zien op te pakken. Het zal een bijzonder lastig karwei worden voor de formatie van Henk Nieuwenhuis om een volgende stap te zetten richting klassebehoud.
VIOS, dat op een keurige derde plaats staat en zelfs nog kans maakt op een vervangende periode-titel, beschikt over een goed voetballende ploeg met de veel scorende Erik Koldenhof in de gelederen. Recent wisten de Vaassenaren met 2-0 te winnen van VSCO ´61.

Elburger Sportclub zal er wellicht niet meer graag aan herinnerd willen worden, maar werd destijds in de thuiswedstrijd met grote cijfers (7-0) afgeserveerd. Aan de andere kant zou dit misschien ook extra motiverend kunnen werken.
 
De wedstrijd op sportpark “De Kouwenaar` aan de Woestijnweg begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer P.H.G. van Koolwijk uit Angeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten