zondag 21 april 2013

Allereerste Paardenkliniek De Veluwe Dressuurcompetitie succesvol

Afgelopen weekend werd door PSV Noord Veluwe de allereerste Paardenkliniek De Veluwe Dressuurcompetitie voor paarden georganiseerd.

De organisatie kan terugkijken op een geslaagde dag waarbij de weers-omstandigheden meewerkten en er gereden werd op een zandbodem.

Door de ruiters konden er diverse prijzen gewonnen worden die beschikbaar gesteld worden Paardenkliniek de Veluwe. Tijdens deze eerste concoursdag wisten ook leden van PSV Noord Veluwe diverse goede resultaten neer te zetten.

In de klasse B dressuur wist Denise van Klompenburg met Barcelona een 1e prijs te winnen met maar liefst 198 punten en een 3e prijs met 201 punten. Chantalle Halfwerk won in de klasse B met Dansa’s Ennudan met een score van maarliefst 207 punten.
Voor Mettina Koops met Dancing Diva in de klasse L2 een 2e prijs met 193 punten. In de klasse M1 wist Marije van Kersbergen met Tarpani’s Don Johnson een 3e prijs te winnen met 184 punten. Kristel van Norel kwam aan start met Beauty Star in de klasse M2 en wist met 184 en 186 punten een 1e en 2e prijs te winnen.

De tweede competitiewedstrijd in een reeks van 3 wedstrijden vindt plaats op 24 en 25 mei plaats. De laatste wedstrijddag inclusief finale wordt gehouden in het weekend van 22 juni.

Patrieck van Hoek kwam aan start in Ermelo en startte Zorro in de B dressuur, wat goed was voor een 1e en 2e prijs met 199 en 198 punten. Met Eldorado verscheen hij HC in de klasse B en wist de combinatie 190 en 189 punten bijeen te rijden. Met zijn troef Crystal startte hij M1 en scoorde de combinatie twee keer 209 punten en twee keer een 1e plaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten