vrijdag 26 april 2013

sv 't Harde hoopt op wonder om degradatie te ontlopen

Zaterdag reist ’t Harde af naar Arnhem voor de uitwedstrijd tegen ESA. De Arnhemmers staan op een vierde plek en strijden nog volop voor de derde plek, die recht zal geven op nacompetitievoetbal.

Zowel de strijd om die derde plek als de strijd om de derde periodetitel is nog ongemeen spannend. Hiervoor zijn meerdere ploegen, waaronder dus ESA, nog in de race.

’t Harde kan dus een gretige tegenstander verwachten die nog niet bepaald is uitgespeeld. De groenwitten zijn door de nederlaag van vorige week tegen concurrent Zwart-Wit steviger op de voorlaatste positie komen te staan.
Met zeven punten achterstand op VSCO ’61 en Unicum en nog drie wedstrijden te spelen, zou het een klein wonder zijn als ’t Harde directe degradatie ontloopt.

Voor de Hardenezen is het zaak om de laatste drie wedstrijden gewoon zo goed mogelijk voor de dag te komen, te beginnen tegen ESA. De thuiswedstrijd won ’t Harde met 3-1, dus dat biedt perspectief voor opnieuw een goed resultaat.
 
De wedstrijd op sportpark Rijkerswoerd in Arnhem begint om 15.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Olde Klieverink.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten