vrijdag 19 april 2013

sv 't Harde strijdt voor lijfsbehoud uit tegen Zwart-Wit

Na 22 wedstrijden staat ’t Harde zaterdag voor de belangrijkste wedstrijd van het seizoen.
In Harderwijk, bij concurrent Zwart-Wit ‘63, moet de zo goed als laatste strohalm in de strijd om lijfsbehoud gepakt worden.

Lange tijd stond Zwart-Wit onder ’t Harde op de ranglijst, maar de Harderwijkers zijn na de winterstop bezig aan een uitstekende serie. Daardoor is men niet alleen koploper in de derde periode, maar staat men ook vijf punten boven de groenwitten.
’t Harde staat op een directe degradatieplaats en moet winnen om uitzicht te houden op een p/d plek. Verliezen de Hardenezen, dan is het gat met Zwart-Wit acht punten en lijkt degradatie onafwendbaar met nog drie wedstrijden te spelen.

't Harde zal als collectief beter voor de dag moeten komen dan de afgelopen weken om een kans te maken in Harderwijk. Dat er zeker mogelijkheden liggen, bewees de thuiswedstrijd tegen Zwart-Wit. Die eindigde in een uitstekende 3-1 overwinning.

Kunnen de groenwitten weer zo’n resultaat neerzetten in deze degradatieclash? Het is zaterdag vanaf 14.30 uur te zien op sportpark Parkweg. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Rikhof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten