zondag 7 april 2013

Opnieuw ruime zege voor DSV'61

Opnieuw heeft DSV ’61 een ruime zege behaald. Op sportpark De Haere werd SDS uit Wekerom met een 5 – 1 nederlaag naar huis gestuurd.

Voor aanvang van deze wedstrijd had doelman Marco v.d. Hoek zijn vriendin Claudia op de middenstip ten huwelijk gevraagd, zijn middag kon al niet meer stuk.

Dit blijde gevoel was weliswaar even verdwenen toen SDS in de 24e minuut op een 0 – 1 voorsprong kwam, maar gedurende de resterende 21 minuten zette DSV deze achterstand om in een 3 – 1 voorsprong.
Vooral de eerste treffer – een zeer fraaie boogbal van Erik van Zeeburg – en de tweede treffer – een vlijmscherpe aanval over rechts, afgerond door Johan Westerink – waren van een ongekende schoonheid.

Nog voor de rust maakte Alfred Hofmeijer alleen voor de doelman geen fout. Na de thee drukte DSV door en toen Erik van Zeeburg in de 65e minuut ook de 4 – 1 liet aantekenen, was de weerstand van de ploeg uit Wekerom definitief gebroken: veel geschreeuw maar weinig wol.

Na een goede assist van Gerrit Hoekert maakte ook Johan Westerink zijn tweede treffer en bepaalde daarmee de eindstand op 5 – 1.

Volgende week reist DSV af naar De Glind en met dezelfde aanvalsscherpte als de afgelopen weken moet ook daar een overwinning mogelijk zijn.