zondag 14 april 2013

sv 't Harde serieus in degradatiegevaar

Lijfsbehoud in de tweede klasse zaterdag amateur voetbal wordt voor s.v.'t Harde steeds moeilijker.

Met nog vier wedstrijden te gaan waarvan er drie op vreemde bodem ziet het er bijzonder slecht uit voor de mannen van trainer van Egteren.

Het treffen tegen Veensche Boys had sowieso een overwinning op moeten leveren en moest er gehoopt worden op misstappen van de concurrentie.

Alles bleek echter anders. Zelf werd er met 1-2 verloren en Zwart-wit en Unicum pakten beide de volle winst.

De eerste helft was van beide kanten niet best maar iedereen kon zien dat de ploeg uit Nijkerkerveen totaal geen moeite had om overeind te blijven.

Opbouwend ging het nog redelijk maar op 20 meter van de goal van de tegenstander stagneerde alles.

Veensche Boys kwam op voorsprong door een rolletje van oud prof Hans van der Haar en net voor de thee wisten de blauwhemden de score te verdubbelen toen Bart van Tiggelen na een goede aanval over rechts binnen tikte.

De tweede helft was qua aanzien beter dan de eerste en s.v.'t Harde scoorde zelfs de aansluiting door een prima afstandschot van Lars Berendes.

Velen hoopten dat het resterende deel van de tweede helft nog wat vuurwerk op zou leveren en dat er toch minimaal voor één punt zou worden gestreden.

Na afloop bleek dit ijdele hoop en moest er geconstateerd worden dat het vertrouwen bij de Groen-witten op een zeer laag pitje staat en dat men op dit moment kwaliteit te kort komt voor de tweede klasse.