vrijdag 5 april 2013

Uitwedstrijd voor EVV Heren 1 & Dames 1

A.s. zaterdag speelt EVV Heren 1 om 17.00 uur een moeilijke uitwedstrijd tegen Spiker Heren 1 uit Eerbeek. De thuiswedstrijd werd door EVV gewonnen met 4-0. Spiker dat op de 4e plek staat heeft al menig team met (punt)verlies naar huis gestuurd. EVV staat bovenaan de ranglijst en heeft een voorsprong van 9 punten op 2 achtervolgers Arvevo en Blauw Wit. (Oldebroek) Bij winst van EVV kan volgende week eventueel in de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen de titel binnen gehaald worden. Hierdoor kan promotie naar de 2e divisie een feit worden.

Dames 1 speelt om 17.30 uur in Epe tegen Ormi, de nummer 2 van de regio-divisie. Ormi kan nog kampioen worden en EVV Dames 1 heeft nog 1 of 2 punten nodig voor klassebehoud. Voor beide teams staat er iets op het spel, maar Ormi is vooraf wel de favoriet. In de wedstrijd in Elburg werden de dames van EVV kansloos verslagen met 4-0.

De wedstrijd van Heren 1 is live te volgen vanaf 17:00 uur op LOE FM, in ons programma LOEsport.nl. Verslaggever: Bertus Wijnne.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten