maandag 29 april 2013

Twirlvereniging Infinity laat goede naam achter in Friesland

Afgelopen weekend deed Twirlvereniging Infinity mee aan de twirlwedstrijd te Drachten.
Door de leden van Infinity werden maar liefst 10 medailles en 6 keer plaatsingspunten voor het NK gescoord.

Bij aankomst in het hoge noorden was er al 1 pluspunt: “de hoogte van de zaal”.
Zo konden de leden van Infinity eindelijk een keer die moeilijke tricks goed uitvoeren.

Richard Spaan uitkomende in de Junior Intermediate met zijn 1 baton behaalde een Bronzen Medaille met 75,7 punten en met zijn Rhythmictwirl in de Junior Intermediate behaalde hij de Zilveren Medaille met 76,5 punten. Tevens met beide onderdelen voor de zoveelste keer de plaatsingspunten binnen gehaald voor het NK.
 
Anita Pater die vandaag voor het eerst op de vloer ging met een gehele nieuwe routine wist de Zilveren Medaille en plaatsingspunten voor het NK te halen in de Rhythmictwirl Senior beginner Klasse.

Dana Lieftink en Lusanne Bos behaalden beiden de Bronzen Medaille voor de 3e plaats in de klasse Duo Rhythmictwirl Senior Beginner.

Renske Adema behaalde de 1e plaats goed voor Goud met haar Super X Strut Routine in de Senior Beginner Klasse.

Danique van der Roest kreeg vandaag Brons voor haar Rhythmictwirl routine in de Senior Intermediate Klasse met 75 punten goed voor plaatsing NK. Ook met haar Twirling 1 baton dezelfde punten maar dan de Zilveren Medaille en plaatsing NK.
 
Diejanne Buitink behaalde Brons met haar Twirling 1 baton en met haar Rhythmictwirl wist zij een score van 77,3 neer te zetten wat goed was voor een Gouden Medaille en plaatsingspunten voor het NK.

De leden van Infinity die vandaag geen Medaille wisten te behalen hebben allemaal wel goede punten weten neer te zetten. Een topprestaties voor Twirlvereniging Infinity.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten