maandag 15 april 2013

OWIOS ontvangt dinsdagavond Excelsior Zetten

Dinsdagavond om 20.00 uur ontvangt OWIOS op sportpark ‘Bovenmolen’ Excelsior Zetten. Deze competitiewedstrijd staat onder leiding van de heer G.B. van Iersel. 

Excelsior Zetten is voor OWIOS nog de grote onbekende dit jaar. Beide ploegen hebben dit seizoen nog niet tegen elkaar gestreden. Door de weersomstandigheden werden de voorgaande 2 duels afgelast. Driemaal is scheepsrecht.

Vorig seizoen werd Excelsior Zetten overtuigend kampioen in de 3e klasse A. In de 2e klasse gaat het een stuk moeizamer. Excelsior vindt zichzelf terug op een laatste plaats. Excelsior heeft 11 punten uit 21 wedstrijden.
Afgelopen zaterdag eindigde de wedstrijd tegen koploper DFS in een 4-1 nederlaag. Bij een nederlaag tegen OWIOS is het lot van Excelsior Zetten bezegeld en zal het volgend seizoen in de 3e klasse acteren.

OWIOS heeft de flow van voor de winterstop nog niet gevonden. Het grote, mooie bekeravontuur zal hier ongetwijfeld zijn invloed op gehad hebben. Deze is (helaas) achter de rug door de 2-1 nederlaag vorige week tegen Topklasser HSC ’21.
OWIOS kan zich volledig richten om de competitie tot een goed einde te brengen. Afgelopen zaterdag verloor OWIOS onnodig met 2-1 van Zwart-Wit ’63. OWIOS zal snel de draad in de competitie moeten oppakken om niet het goede seizoen als een nachtkaars uit te laten gaan. Deze wedstrijd telt nog mee voor de 2e periode en hier maakt OWIOS nog kans. OWIOS moet de wedstrijd tegen Excelsior Zetten winnend afsluiten en is afhankelijk van de uitslag van ESA tegen koploper DFS van volgende week dinsdag 23 april, waarbij ESA de wedstrijd niet mag winnen.

Zowel OWIOS als Excelsior zullen vanavond de 3 punten willen pakken. OWIOS om kans te houden op de 2e periode en een goede eindklassering en Excelsior Zetten om de laatste strohalm te pakken. Hopelijk kunnen we genieten langs de lijn van een mooie wedstrijd en blijven de punten op sportpark ‘Bovenmolen’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten