donderdag 11 april 2013

Wordt EVV Heren 1 zaterdag kampioen??

Heren 1 van EVV kan zaterdag beslag leggen op het kampioenschap in de 3e divisie, en hiermee is dan promotie naar de 2e divisie een feit. Dit zou een evenaring zijn van de promotie van Heren 1 in 1984. De voorbeschouwing op de wedstrijd van aanstaande zaterdag is hier onder te lezen.

De moeilijke uitwedstrijd tegen Spiker uit Eerbeek is zaterdag met 3-2 winnend afgesloten. Door dit resultaat heeft EVV H1 een goede uitgangspositie bewerkstelligd om a.s. zaterdag in het Huiken de titel in de regio divisie binnen te halen. Tegenstander is VV ALterno H2, dat nu 6e staat, verloor de thuiswedstrijd met 3-2 nipt van de heren uit Elburg.

Als de heren zaterdag minimaal met 3-1 winnen zijn ze kampioen en promoveren ze naar de landelijke 2e divisie. Bij elke andere score zijn ze afhankelijk van het resultaat van de wedstrijd Arvevo H2 tegen Blauw Wit H1. Deze teams strijden op hetzelfde tijdstip als EVV om de 2e plaats, welke recht geeft tot het spelen van P/D wedstrijden voor promotie in de regiodivisie.

Het binnenhalen van de titel zou een evenaring zijn met het resultaat uit 1984 toen het 1e team van EVV ook promoveerde naar de 2e divisie. Dit team bestond toen uit: Rene Baanders, Douglas Driessen, Jaap van der Kolk, Kees Petersen, Peter Houben, Ernest Visser, Rob Stuurop, Peter Houben, Kees Jaket en trainer Henk Nummerdor en zal a.s. aanwezig zijn. De stapskapel van muziekvereniging Concordia zal aanwezig zijn voor een vrolijke noot gedurende de wedstrijd.

Aanvang van de wedstrijd is: 17.00 uur

De kampioenswedstrijd is op dezelfde datum als het eindejaarsfeest van EVV. Vanaf 19.00 zullen leden, oud leden, sponsoren in het Huiken aanwezig zijn om dit seizoen feestelijk af te sluiten. Thema van deze avond is: "Saturday night Fever". Als EVV heren 1 kampioen wordt zal de temperatuur in het Huiken waarschijnlijk tot een koortsachtige hoogte oplopen en zal het wel een tijdje duren voordat het donker is in 't Huiken.

Mocht EVV Heren 1 kampioen worden dan zullen ze op 27 april om 14.00 uur in 't Huiken worden gehuldigd. (overige programma blijft een verrassing)

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten