vrijdag 12 april 2013

OWIOS op bezoek bij Zwart-Wit ’63


Zaterdag staat in Harderwijk de wedstrijd van OWIOS tegen Zwart-Wit ‘63 op het programma om 14.30 uur. Deze competitiewedstrijd staat onder leiding van de heer G.J. Meijer. 
 

Zwart-Wit ’63 staat nu op een 12e plaats en dit betekent nacompetitie voor klasse behoud. Met de winterstop gaven veel mensen Zwart-Wit ’63 niet veel kansen meer. Men stond troosteloos bij de laatsten. Echter, na de winterstop gaat het crescendo en worden de punten aan één geregen. In 7 wedstrijden werden er 14 punten gehaald. Alle 4 de wedstrijden in de 3e periode werden tot nu toe gewonnen en hierin staat Zwart-Wit ’63 bovenaan met 12 punten uit 4 wedstrijden. Zwart-Wit ’63 staat nu op 4 punten achterstand van een veilige 10e plek, welke op dit moment wordt ingenomen door VSCO met een wedstrijd minder. Afgelopen week verloor Zwart-Wit ’63 van koploper DFS met 4-1. Men kwam nog met 1-0 voor, maar DFS wordt de terechte kampioen in deze klasse en boog de achterstand om in een 4-1 voorsprong. 


OWIOS is bezig met tropenweken met standaard 2 wedstrijden in de week. Komende week is de laatste week waarin er twee wedstrijden op het programma staat. Dinsdag as. ontvangt OWIOS nummer laatst Excelsior Zetten. Afgelopen week speelde OWIOS met 0-0 gelijk tegen Unicum uit Lelystad. OWIOS mocht niet mopperen dat het een gelijkspel uit het vuur sleepte en een punt kon bijschrijven. 


Dinsdag jl. speelde OWIOS ¼ finales van de KNVB-beker tegen Topklasser HSC’21. Met opgeheven hoofd stapte OWIOS uit het bekertoernooi. Met veel strijd en inzet en aangemoedigd door de eigen enthousiaste supporters werd er zeer goed weerstand geboden aan HSC’21. Helaas viel het dubbeltje net niet de goede kant op. OWIOS verloor uiteindelijk de wedstrijd met 2-1. De eerste wedstrijd tussen OWIOS en Zwart-Wit ’63 eindigde in een enigszins geflatteerde 3-0 overwinning voor OWIOS. 

Zwart-Wit ’63 zal voor zijn laatste kansen gaan vechten en zitten na de winterstop in een ‘flow’. Zij zullen de punten in Harderwijk willen houden. OWIOS zal hier vol aan de bak moeten en het bekeravontuur een plek te geven om een goed resultaat te behalen. Om dit voor elkaar te krijgen zullen de mouwen opgestroopt moeten worden en hoopt OWIOS weer ondersteunt te worden door haar 12e man.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten