dinsdag 9 april 2013

Twirlwedstrijd in Nunspeet succesvol voor twirlverenigingen Excelsior Oostendorp en Infinity Elburg (dubbel verslag)

Bekers en medailles voor de dames van Excelsior Oostendorp

Afgelopen weekend deed Excelsior Oostendorp mee aan de twirlwedstrijd te Nunspeet, wat werd gehouden onder auspiciƫn van de NBTA. Door de leden van Excelsior werden maar liefst 5 medailles en 3 bekers behaald.
Deze waren voor: Emma van de Berg zij werd 3e in de Juvenile Beginner klasse in dezelfde klasse werd het C-team 2e.



In de Preteen Beginner klasse werd Melanie Schoonhoven 2e, het B-team werd 2e en het duo Noa Holstege en Melanie Schoonhoven werd 3e.

In de Junior Intermediate klasse was de 3e plek voor Kim Spaan en in de Senior Beginner klasse werd het A-team 2e. De andere dames die meededen als solist hadden hele mooie uitgangspunten en tips van de jury om hier weer aan te werken. Al met al een geweldige dag voor de dames van Excelsior.


Promotie en Wisselbeker voor Twirlvereniging Infinity

Afgelopen weekend deed Infinity mee aan de twirlwedstrijd te Nunspeet. Door de leden van Infinity werden maar liefst 7 medailles een Promotie en een Wisselbeker behaald.

Richard Spaan uitkomende in de Junior Intermediate Klasse en net weer bekomen van zijn EK Twirl avontuur, wist met beide onderdelen, Twirling 1 baton en zijn Rhytmictwirl de eerste plaats in de wacht te slepen. Met een puntenscore van respectievelijk 76,5 en 78,2 Kreeg Richard ook de Wisselbeker mee naar huis voor “the Most outstanding Performance”. Ook de plaatsingspunten voor het NK zijn nu binnen.
 
Jennifer van ’t Ende uitkomende in de Senior Beginner Klasse bracht een routine op de vloer waar het publiek stil van werd. De score een 1e plaats Met Promotie naar de Intermediate klasse en plaatsingspunten voor het NK. Dana Lieftink en Lusanne Bos behaalden beiden de Bronzen Medaille voor de 3e plaats in de klasse Duo Rhythmictwirl Senior Beginner.
 
Renske Adema behaalde de 1e plaats met haar Super X Strut Routine in de Senior Beginner Klasse. Danique van der Roest kreeg vandaag ook goud voor haar Rhythmictwirl routine die ze met veel souplesse uitvoerde in de Senior Intermediate Klasse. Een score van 77,2 punten wat tevens plaatsingspunten zijn voor het NK. Topprestaties voor Twirlvereniging Infinity.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten