zondag 28 april 2013

DSV'61 wint laatste thuiswedstrijd van het seizoen

Ook de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen heeft DSV winnend afgesloten.
Na een 3 – 0 ruststand stond er na 90 minuten een 5 – 2 overwinning op het bord.

DSV startte sterk en gaf EFC weinig tot geen ruimte om in hun spel te komen. Binnen 22 minuten was DSV op een 2 – 0 voorsprong gekomen door Johan Westerink en Alfred Hofmeijer.

De feestvreugde werd even getemperd door het uitvallen van doelman Marco v.d. Hoek die met veel pijn op een brancard werd afgevoerd met naar later bleek enkele gekneusde ribben. Zijn vervanger was Martin Roozeboom, die Stefan Bakker nog voor de rust de 3 – 0 zag scoren.

Na de rust zakte de wedstrijd wat in, waardoor EFC wat kansen rook. En ondanks hun niet daverende spel slaagden ze erin tussen de 72e en 76e minuut de stand naar 3 – 2 te brengen.

Ook de volgende treffer was van een EFC-speler maar ditmaal scoorde deze man bij zijn eigen doelman de 4 – 2 en was de wedstrijd definitief gespeeld.

In de slotfase scoorde Johan Westerink nogmaals en bracht daarmee zijn totaal op 12, eentje minder dan collega-spits Alfred Hofmeijer.

A.s. zaterdag de laatste competitiewedstrijd in en tegen Zeewolde, aanvang 14.30 uur.