zaterdag 20 april 2013

Strijdend OWIOS ten onder tegen FC Horst

OWIOS heeft in de thuiswedstrijd tegen FC Horst een 0-2 nederlaag geleden. Een punt had het zeker verdiend, het spel was een stuk beter als afgelopen dinsdag tegen Exelsior.
Vanaf het begin probeerde OWIOS naar voren te spelen, kreeg twee kleine kansjes maar liep ongelukkig al in de 9e minuut tegen een tegentreffer aan.

Een simpele voorzet vanaf links kon gemakkelijk weggewerkt worden, maar Ben Snoek liet de bal lopen zodat Robin van Wijnbergen tot zijn eigen verrassing de bal binnen kon schuiven: 0-1.
De snelle en ijverige William van den Hul kreeg nog een mooi kans, maar zijn lob was tekort. Aan de andere kant stuitte Anderson Lima op de goed uit-komende Marcel van der Beek.

OWIOS startte de tweede helft met Henk Scheffel voor Tristan Keyl. Dit leverde direct enkele kansen op. Uit een vrije trap werd er goed ingekopt door William van den hul, maar de doelman redde en 4 minuten later schoot Bennie Veldhoen uit de draai hard op de lat.
De beste kans op de gelijkmaker kreeg Henk Scheffel die vanaf rechts alleen op het doel afging maar doelman Wellenberg niet kon verschalken.
Worden de kansen niet benut valt de treffer vaak aan de andere kant. Zo ook nu. Balverlies in de 83e min op het middenveld leidde een tegen aanval in, er werd niet goed verdedigd wat afgestraft werd door Robin van Wijnbergen: 0-2. OWIOS probeerde het nog wel de laatste minuten, maar gescoord werd er niet meer.

A.s zaterdag speelt OWIOS wederom thuis en wel tegen ASVD uit Dronten. Aanvang 14.30 uur.