dinsdag 9 april 2013

Skeelerclub Oldebroek d'Wijhe Ruit organiseert het CadoMotus / Berghtec-toernooi

Aanstaande vrijdag, 12 april, is het weer zover, dan gaat het CadoMotus/Berghtec-toernooi weer van start in Oldebroek.

Een competitie die qua niveau laagdrempelig is om kinderen de sfeer te laten ervaren wat het wedstrijdskeeleren inhoudt.
Dit toernooi gaat over 6 wedstrijden, over het gehele seizoen verspreid en is voor zowel beginners als gevorderden.

Alle wedstrijden worden gehouden op de skeelerbaan van Oldebroek en de deelname is gratis.

Vindt je het leuk dan kun je via de website opgeven www.wijheruit.nl , of aan de baan op de dag zelf.
Voor ons als organisatie is het fijn als je via de website tijdig opgeeft, dan kunnen wij alvast de namen indelen, dat levert tijdwinst op bij de inschrijvingen op de dag zelf.

Inmiddels hebben we al 40 aanmeldingen binnen, gemiddeld staan de laatste jaren 60 rijders aan de start. Dus geef je snel weer op.


Data:

1. 12 April 2013
2. 26 April 2013
3. 7 Juni 2013
4. 12 Juli 2013
5. 23 Augustus 2013
6. 6 September 2013 (finale)
7. 20 September 2013 (Reserve data finale)



Aanvang van de wedstrijden:

Inschrijven voor de wedstrijden op de wedstrijddag bij de inschrijftent voor de kantine vanaf 17.45 / 18.15 uur. De wedstrijden gaan van start om 18.30 uur. Te laat inschrijven is helaas geen deelname.

Om in het eindklassement geklasseerd te worden, zal de rijder van de 6 geplande wedstrijden er 5 moeten rijden, waarvan de finale verplicht is. (Buiten de finale om mag je dus 1 wedstrijd missen)

De afstanden die worden gereden zijn een sprintafstand van 100 meter of 300 meter (afhankelijk van de leeftijdscategorie) en een wedstrijd van een aantal ronden inline met maximaal 10 deelnemers in de baan. (ook afhankelijk van de leeftijdscategorie), en er is een derde afstand toegevoegd om het toernooi aantrekkelijker te maken voor de gevorderden. Deze afstand wordt bepaald op de wedstrijddag zelf. (Ook afhankelijk van de leeftijdscategorie en deelname.)

Aan het eind van het toernooi, op de finaledag, zal de prijsuitreiking zijn. Voor elke categorie zijn er drie eindprijzen, die bestaan uit een mooie trofee. Alle deelnemers krijgen een mooie herinnering aan dit toernooi. Geef je op voor deze wedstrijden en maak vriendjes en/of vriendinnetjes enthousiast om mee te doen aan dit laagdrempelig toernooi. Dan maken we er met z’n allen een mooi evenement van. Door het inschrijfformulier in te vullen op
www.wijheruit.nl en op het icoontje ‘’verstuur’’ te klikken ben je van deelname verzekerd.

Bij vragen kun je altijd contact opnemen met onderstaand nummer of mailadres.

Eduard Vinke, Secretaris SC Oldebroek
Tel: 06-27015697
wijheruit@live.nl
www.wijheruit.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten