maandag 4 maart 2013

Winst en verlies voor EVV

De volleyballers van E.V.V. leden zaterdag in eigen huis hun eerste nederlaag van het seizoen. De Elburgse koploper kreeg vlak voor de wedstrijd een fikse domper te verwerken toen bleek dat spelverdeler Wouter Gaillard niet fit genoeg was om te spelen. De 17-jarige Remco de Man nam voor een volle tribune de honneurs echter prima waar. Tegen runner-up Arvevo leidde hij zijn team naar een 2-0 voorsprong in sets. In de derde set liet E.V.V. twee setpoints onbenut en kantelde de wedstrijd. Arvevo pakte de derde en ook de vierde set. In set vijf was het stuivertje wisselen en trok Arvevo met 14-16 aan het langste eind.

De dames van E.V.V. wonnen wel van Arvevo en revancheerden zich daarmee voor de nederlaag van vorige week in Wijchen. De ploeg van Michel Klappers kwam op een 2-1 achterstand in sets, maar toonde karakter en knokte terug. Via 25-18 en 15-9 boekte de thuisploeg uiteindelijk een knappe 3-2 overwinning op de hoger geklasseerde Arnhemmers.