donderdag 14 maart 2013

Elburger sc op bezoek bij hekkensluiter Excelsior Zetten

Voor Elburger Sportclub staat a.s. zaterdag een zeer belangrijke wedstrijd op het programma. De blauw-witten reizen af naar de Betuwe en binden daar de strijd aan tegen Excelsior Z(etten).
Met slechts acht punten sluit deze ploeg de rijen in de 2e klasse G en het lijkt er dat het optreden in deze afdeling, na de promotie van het afgelopen seizoen, voorlopig éénmalig is.
 
De Elburgers staan met vijftien punten weliswaar enkele plaatsen hoger genoteerd, maar behoren met een vijftal ploegen tot de kandidaten die momenteel in aanmerking komen voor de twee promotie/- degradatieplaatsen en in het ergste geval voor één van de twee rechtstreekse degradatieplaatsen.

Wanneer de formatie van Henk Nieuwenhuis niet verder achterop wil raken bij de concurrenten dan geldt voor deze wedstrijd maar één credo: winnen !

Bij eventuele andere resultaten wordt de situatie er alleen maar slechter op.

Excelsior werd afgelopen seizoen ongeslagen kampioen, maar het blijkt dat een treetje hoger toch wat te hoog gegrepen is voor de debutant.

J.l. zaterdag moesten de blauw-witten hun meerdere erkennen in FC Horst, maar we schatten de kwaliteiten van Excelsior, met alle respect, toch wat minder hoog in.

De wedstrijd op sportpark “De Leijgraaf” aan de Leijgraafseweg in Zetten begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer P.B.E. Zwiers.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten