zondag 24 maart 2013

Zwarte dag voor s.v. ’t Harde

s.v. ’t Harde heeft zichzelf een ontstellend slechte dienst bewezen door thuis te verliezen van VIOS Vaassen en hierdoor op een rechtstreekse degradatieplek terecht is gekomen.
Als je het spelbeeld van de eerste 45 minuten moet analyseren kun je ook niets anders vaststellen dat het getoonde spel deze plek ook waardig is.

Wanneer je de kwaliteiten niet hebt is daar nog wel een excuus voor aan te wenden, maar dan moeten dingen als vechtlust, passie en strijd toch de boventoon gaan voeren.

Het niet winnen van duels, slechte passes, verkeerde aannames en het niet begrijpen hoe het spel in elkaar steekt waren de ingrediënten van de eerste helft.
De beide tegengoals die werden geïncasseerd in de eerste helft waren echt knullige fouten die door een matig spelend VIOS heel simpel werden afgerond.

In het tweede bedrijf was er wel sprake van enige verbetering en kopte Henk Elskamp in de 52e minuut de aansluitingstreffer binnen en was er zo waar hoop op meer, maar de echte drive en spirit hiertoe bleef helaas uit.
 
’t Harde ging achter één op één te gaan spelen waardoor VIOS wat meer ruimte kreeg maar ook zij wisten de score niet verder uit te breiden.

Door de winst van de concurrentie was het een zeer zwarte dag voor s.v. ’t Harde en zal er de komende weken toch het besef moeten komen dat er met een andere instelling gespeeld moet worden om van deze gehate plek af te komen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten