vrijdag 8 maart 2013

OWIOS uit naar ESA (Arnhem)

Zaterdag staat op sportpark Rijkerswoerd in Arnhem de wedstrijd OWIOS tegen ESA op het programma. Deze wedstrijd vangt aan om 15.00 uur en staat onder leiding van de heer Jan van Dijk.


De nummers 3 en 5 gaan het tegen elkaar opnemen. OWIOS staat twee punten voor op ESA. ESA heeft de weg omhoog ingezet na de winterstop. Beide wedstrijden werden gewonnen. Tegen Excelsior Zetten werd er nipt met 3-2 gewonnen. Het betrof hier de eerste uitoverwinning van ESA in deze competitie. Vorige week werd overtuigend het sterke VIOS Vaassen in Vaassen met 3-0 aan de kant gezet. Het merendeel van de punten (17 van 25) heeft ESA thuis gepakt.

In de eerste wedstrijd van dit seizoen tussen OWIOS en ESA eindigde de wedstrijd in 2-2. Tien minuten voor het einde van de wedstrijd leidde ESA nog met 2-0. OWIOS kwam echter ijzersterk terug in de slotfase en scoorde nog de gelijkmaker.
 
OWIOS heeft de lijn van de 1e competitiehelft nog niet kunnen doortrekken. Beide wedstrijden tegen Lelystad en VSCO eindigden in een nederlaag. Vorige week werd OWIOS met eigen middelen afgestraft in de burenruzie met VSCO.

In de wedstrijd tegen ESA zal er uit een ander vaatje getapt moeten worden. De wedstrijd tegen ESA is voor OWIOS een mooie aangelegenheid om zich vast te bijten in de tegenstander en ESA de eerste thuisnederlaag toe te brengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten