woensdag 20 maart 2013

VSCO’61 pakt punt in slechte wedstrijd

In de inhaalwedstrijd thuis tegen Veensche Boys speelt VSCO’61 met 1-1 gelijk. Het is een slechte wedstrijd van beide kanten, waarbij Veensche Boys het minst slecht was en daarom wat meer recht had op een overwinning. Doordat feitelijk deze slechte wedstrijd geen winnaar verdiende, is een gelijk spel een terechte uitslag.

Het eerste gevaar komt van Veensche Boys. Uit een voorzet van Jan Struijk kopt Paulus Richardus Kuijer voor het doel van doelman Arjan Ten Klooster langs. Hierna krijgt Bert van ’t Hof een geweldige kans om VSCO’61 op voorsprong te zetten. Geheel vrijstaand kan hij de bal controleren en met alleen doelman Joeri Epskamp voor zich raakt hij de bal verkeerd zodat het schot ruim voor het doel langs gaat.

Voor de rest gebeurd er weinig spraakmakends in de eerste helft op het doelpunt van VSCO’61 na. Bert van ’t Hof bereikt de achterlijn en zijn voorzet wordt binnengekopt door Wim de Vries die daarmee VSCO´61 op een 1-0 voorsprong zet.

De tweede helft begint Veensche Boys feller aan het duel. Een schot van Julius Wille verdwijnt net naast het doel. Het is het signaal voor de Veensche Boys om druk uit oefenen op het doel van Ten Klooster. Kuijer kopt uit een voorzet van Jan Struijk op de lat en even later weet Jos Bouw uit een corner een afgeslagen bal door een woud van benen binnen te schieten (1-1).

In de slotfase is het Veensche Boys dat pech heeft doordat een schot van afstand via de lat overgaat, maar meer valt er ook niet te melden over deze slechte wedstrijd. Dankbaar wordt het punt toegevoegd aan het totaal in de strijd om uit de degradatiezone te blijven.