donderdag 21 maart 2013

Overwinning voor Elburger SC is noodzakelijk

AANVANG WEDSTRIJD 17:00 UUR!

Voor Excelsior Z. lijkt het doek, na de nederlaag vorige week tegen Elburger SC, vrijwel gevallen. Wie de ploeg uit de Betuwe als tweede degradant zal gaan vergezellen, wordt ongetwijfeld in een zeer spannend slot van de competitie duidelijk.

Een zevental ploegen komt hiervoor nog in aanmerking, terwijl ook nog twee clubs (als uiteindelijke nummers 12 en 13) promotie/degradatiewedstrijden te wachten staan.

Elburger Sportclub en Unicum uit Lelystad, die zich o.a. in gevaarlijk vaarwater bevinden, ontmoeten elkaar a.s. zaterdag op het Burgem. Bode Sportpark te Elburg.

Met twee punten voorsprong en één wedstrijd meer gespeeld staat de ploeg uit de hoofdstad van Flevoland met 20 punten een plaatsje hoger genoteerd; het gaat hier dus om een regelrechte zes-punten-wedstrijd.

Afgelopen zaterdag deed Unicum uitstekende zaken door een 5-2 overwinning tegen concurrent s.v. ´t Harde.

In dit duel nam de gevaarlijke aanvaller Ernesto Seijmonson, die de ploeg in de winterstop is komen versterken, twee treffers voor z´n rekening.

Elburger Sportclub wist de recente 2-0 zege pas in de laatste vijf minuten veilig te stellen.

Het zal voor de ploeg van Henk Nieuwenhuis een bijzonder zware kluif worden om de volle winst binnen te slepen.Met het oog op de daarna te spelen twee loodzware wedstrijden, resp. thuis tegen DFS en uit tegen OWIOS, is een driepunter eigenlijk noodzakelijk.

De wedstrijd in Elburg staat onder leiding van de heer J. v. Dijk uit Dronten. In tegenstelling tot de normale aanvangstijd begint de wedstrijd om 17.00 uur.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten