maandag 11 maart 2013

Spectaculaire sponsorloop bij O.D.I. ‘t Harde

Vrijdag 8 maart had gymnastiekvereniging O.D.I. ’t Harde een bijzondere sponsorloop op het programma staan. Alle leden van de vereniging kregen ruim een week van te voren de tijd om zoveel mogelijk sponsors te zoeken. De sponsors konden de leden sponsoren voor een vast bedrag maar ook per ronde.

Sommige leden kregen het dan ook voor elkaar om hun hele sponsorlijst vol te maken, erg bewonderenswaardig! Alle groepen waren ingedeeld op een bepaald tijdstip zodat er genoeg ruimte was voor iedereen. Ze moesten al rennend, springend over de air-tumblingbaan en terug over de kleine minitrampoline waarvoor alle groepen precies 15 minuten de tijd kregen.
 
Bij het startsein ging iedereen fanatiek van start maar merkte al snel dat het in dat tempo niet vol te houden was. Dus al snel volgde de verhitte kopjes, pijn in de zij, maar ze lieten zich niet kennen! Na afloop stond er voor iedereen wat te drinken klaar en een welverdiend zakje snoep! De gemiddelde aantal rondes zat rond de 50 maar er kan er altijd maar 1 overtreffen namelijk Anne Fidder met 58 rondes. Ook was er 1 meisje die wist door het aantal sponsors en de gelopen rondjes het meeste geld op te halen, dit was wederom Anne Fidder met €93,50. Als dank hiervoor zal zij van de vereniging een bedankje overhandigd krijgen. Het geld wat door onze enthousiaste leden bij elkaar gesprongen is bij deze spectaculaire sponsorloop wordt besteed aan nieuwe toestellen om de lessen nog meer uitdaging te kunnen geven.
 
Namens de gymnastiekvereniging O.D.I. ’t Harde bedanken wij iedereen die hierbij aan deelgenomen heeft op welke manier dan ook!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten