vrijdag 29 maart 2013

Dubbelprogramma paasweekend VSCO’61

Komend paasweekend wacht VSCO’61 een dubbel competitieprogramma. Zaterdag treedt het om 14:30 uur aan in de uitwedstrijd tegen sv Lelystad’67 en paasmaandag, eveneens om 14:30 uur, wordt thuis gespeeld tegen ZwartWit’63.

Heel langzaam maar zeker nadert de competitie haar ontknoping. Met nog negen wedstrijden voor de boeg is het dubbelprogramma in het paasweekend van groot belang. VSCO’61 staat met 22 punten op de achtste positie. De ploegen op de 11e en 12e positie, nacompetitieplekken om degradatie te ontlopen, hebben slechts twee punten minder. Weliswaar hebben zij een wedstrijd meer gespeeld dan de Kanaries, maar het zit onnoemelijk dicht op elkaar. Het belooft dan ook een spannend slot van de competitie te worden.

Zaterdag speelt VSCO’61 uit tegen Lelystad’67 dat met 27 punten op de zesde plaats staat. De ambities vooraf aan het seizoen waren beduidend groter dan de huidige klassering. Lelystad’67 leek de zaak na de winterstop goed op te pakken door een aantal goede overwinningen. Echter tegen FC Horst (0-0) en afgelopen zaterdag thuis tegen hekkensluiter Excelsior Zetten (1-2) werden belangrijke punten verspeeld. Vooral de nederlaag tegen Excelsior Zetten zal hard aangekomen zijn.

VSCO’61 wist afgelopen zaterdag tegen FC Horst met 0-0 gelijk te spelen. Een verdienstelijk resultaat tegen de nummer twee in de competitie. Echter om weg te blijven uit de degradatiezone zijn driepunters van eminent belang. Hopelijk dat dit zaterdag gaat lukken. De thuiswedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel. De wedstrijd zaterdag is in handen van scheidsrechter W. Rutgers.


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten