zondag 10 maart 2013

DSV'61 hard onderuit tegen BAS

In de uitwedstrijd tegen BAS liep DSV tegen een onverwachte en dikke nederlaag aan. Maar liefst 6 tegentreffers moest de ploeg van Jan de Ruiter incasseren, terwijl daar slechts een benutte penalty in de 38e minuut van Wilco Hofmeijer tegenover stond.

De openingsfase was duidelijk voor BAS met drie corners binnen twee minuten. In de 1e minuut kwam de 1 – 0 en in de 27e minuut viel de 2 – 0. Wonderlijk genoeg ging DSV toen beter voetballen en in die periode viel ook de 2 – 1.

Na de rust waren de DSV-supporters er zeker van overtuigd dat er meer inzat, maar de scherpte en inzet waren helemaal weg tussen de 46e en 50e minuut. Door slap verdedigen stond het na 47 minuten 3 – 1 en meteen daarna viel de 4 – 1. Dit brak de ploeg, ook de drie ingebrachte wissels konden het tij niet keren en BAS liep nog uit naar 6 – 1.

Snel vergeten en er lering uit trekken voor de volgende week, wanneer opnieuw een uitwedstrijd op het programma staat. In Terschuur wordt om half drie afgetrapt tegen Terschuurse Boys.