donderdag 28 maart 2013

Elburger SC ontvangt koploper DFS

Het ziet er naar uit dat DFS uit Opheusden (voorlopig) voor de laatste keer in Elburg in actie komt.

De trotse koploper in de 2e klasse G is a.s. zaterdag de tegenstander van Elburger Sportclub en heeft, met een wedstrijd minder gespeeld, inmiddels zes punten voorsprong op de nummer twee FC Horst. OWIOS, dat de derde plaats inneemt, heeft zelfs al tien verliespunten meer.

De belangen voor beide ploegen lopen nogal uiteen. Terwijl D(oor) F(usie) S(terk) zich over enkele weken zeer waarschijnlijk gaat opmaken voor een kampioensfeest, wordt het voor Elburger Sportclub nog een zeer spannend slot van de competitie, waarin lijfsbehoud op het spel staat.

DFS leed toe nu slechts één nederlaag en dat gebeurde nota bene in de openingswedstrijd van het seizoen tegen Veensche Boys (4-0)

Hierna ging het alleen maar crescendo met de formatie uit de Betuwe, die in het koningskoppel Mike Louwaars en Elvin Hardeveld twee zeer gevaarlijke en trefzekere spelers in de gelederen heeft.

Van de 40 treffers, die de ploeg tot nu toe produceerde, nam dit duo er maar liefst 32 voor haar rekening.

Of de blauw-witten uit Elburg na twee achtereenvolgende overwinningen ook nu succesvol zullen zijn, valt tegen deze bijna onoverwinnelijke tegenstander zeer te betwijfelen.

De wedstrijd op het Burgem. Bode Sportpark begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer J.H.T. Mellendijk uit Gendringen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten