maandag 11 maart 2013

De starthekken gaan "gewoon" vallen in Oldebroek

Op 7 maart 2013 is er een zitting geweest bij de voorzieningenrechter te Arnhem tussen de Gemeente Oldebroek en een tweetal buurtbewoners van het circuit. De betreffende buurtbewoners worden bijgestaan door Dhr. J.B. Kaiser.
SCO als derde belanghebbende was ook aanwezig tijdens deze zitting.

Inhoudelijk werd er voorziening aangevraagd voor het schorsen van de evenementen vergunning die Stichting Circuit Oldebroek heeft aangevraagd bij gemeente Oldebroek voor het organiseren van een tweetal motorcross evenementen op 23 en 30 maart 2013. De bezwaarmakers waren het niet eens met het verlenen van de vergunning.



Op maandag 11 maart heeft de voorzieningenrechter hier een uitspraak over gedaan. De rechtbank heeft het verzoek tot het schorsen van de vergunning afgewezen. Wij als SCO zijn hier uitermate blij mee dat wij de organisatie van 23 en 30 maart kunnen voorzetten.

Voor de verdere toekomst hopen wij in goede harmonie en met een prettige samenwerking verder te kunnen gaan met de buurtbewoners.

Wij als Bestuur van SCO zijn blij te merken dat zoveel mensen ons een warm hart toe dragen. Dit merken wij uit de reacties en berichten die we ontvangen.

Met sportieve groet,
Bestuur SCO



Via onderstaande link kunt u alvast een voorproefje nemen op het evenement van 23 april aanstaande.
http://www.youtube.com/watch?v=Zk5fpviRF2A

Geen opmerkingen:

Een reactie posten