woensdag 13 maart 2013

Open dag tennisvereniging LTC ‘t Harde (zaterdag 23 maart)

Tennisvereniging LTC ‘t Harde houdt op zaterdag 23 maart een Open Tennisdag.
Iedereen die eens gratis en geheel vrijblijvend een balletje wil slaan is dan van 10.00 uur tot 13.00 uur van harte welkom op het tennispark aan de Nijverheidsweg, nummer 1!
 
LTC ‘t Harde heeft een gezellig en gevarieerd programma op en naast de tennisbaan, voor jong en oud. Iedereen kan op een originele, laagdrempelige manier kennis maken met de tennissport.
’s Ochtends beginnen we om 10.00 uur met een toernooi voor leden en geïnteresseerden. Om 11.30 uur wordt er een demonstratiewedstijd gespeeld. Daarnaast zijn er genoeg leuke tennisspelletjes te doen voor de kinderen.

De Open Tennisdagen worden in heel het land gehouden in de periode van 23 maart tot en met 1 april onder het motto 'Zonder jou is er geen bal aan'. Ze zijn bedoeld om mensen op een leuke, originele manier nader kennis te laten maken met de tennissport en de vereniging.
De dagen worden georganiseerd door de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) samen met zijn verenigingen. Dit jaar doen ruim 500 verenigingen mee.

Voor meer informatie kijkt u op de website www.ltc-tharde.nl of op facebook (LTC ’t Harde).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten