woensdag 20 maart 2013

Holeshot Award tijdens ONK Solo Motorcross op 23 maart '13 bij SCO

De vrijwilligers van Stichting Circuit Oldebroek hebben de afgelopen weken hard gewerkt en het resultaat mag er zijn. De baan is optimaal geprepareerd en verkeert in topconditie. Momenteel wordt de laatste hand gelegd om de spreekwoordelijke “puntjes op de i te zetten”

Stichting Circuit Oldebroek heeft met de hulp van sponsor Kalf Machines uit Wezep een unieke actie kunnen realiseren, namelijk een Holeshot award. De rijder die als eerste over de holeshot lijn komt krijgt een bonus van € 50,- per start. Dit geldt voor alle klassen.



Afgelopen weekend was het ONK circus te gast in het Gelderse Halle. Aankomend weekend strijkt het hele circus neer op  Circuit “de Bargen”.  Jeffrey Herlings en de Rus Evgeny Bobryshev wisten met een dubbele manche overwinningen  de dagzege op te eisen. In Oldebroek zullen ze niet met minder genoegen nemen.

Honda rijder Evgeny Bobryshev zal in Oldebroek op nog meer tegenstand kunnen rekenen, want naast zijn teamgenoot Max Nagl komt ook Suzuki fabrieksrijder Kevin Strijbos naar Oldebroek.

Ook Jeremy  “the Jerre” van Hoorebeek, die in Halle twee keer tweede werd, komt naar Oldebroek. Beste Nederlander was Marc de Reuver met een derde plaats. De Reuver is erop gebrand om dit resultaat in Oldebroek te verbeteren. Grote verrassing was MX1 debutant Rick Satink, die vriend en vijand verraste met twee vierde plaatsen.

In de MX2 klasse was Jeffrey Herlings verreweg de snelste rijder. Zijn teamgenoot Jordi Tixier vocht in beide manches mooie duels uit met Glenn Coldenhoff.  Ook Ceriel Klein Kromhof en Erik Eggens scoorden veel punten. Andere GP-rijders die van start zullen gaan in Oldebroek zijn onder andere Romain Febvre, Jordi Tixier en Alessandro Lupino, respectievelijk tweede, zevende en achtste  in de tussenstand voor het WK.  Streekgenoot Luca Nijenhuis (Heerde) reed een knappe eerste manche met een 13e plaats. Hij zal er op gebrand zijn dit resultaat in Oldebroek minimaal te evenaren en zo mogelijk te verbeteren.

Aankomend weekend is een Engels Kampioenschap afgelast door het slecht weer. Hierdoor hebben zich Max Nagl, Jonathan Barragan en Tanel Leok zich nog bijgeschreven.

Voor de laatste versie van de startlijsten (20-03-2013) kijk op onze site www.stichtingcircuitoldebroek.nl 

Ook de 125cc en 85cc stonden bol van spanning en strijd in Halle, hier kan men dus wederom weer mooie wedstrijden verwachten.

De trainingen beginnen om 09:00 uur, om 12:30 uur zal het starthek voor de eerste keer vallen.

De entree bedraagt 20 euro. Jeugd van 13 tot en met 15 jaar betaalt 10 euro voor een dag lang spektakel en voor iedereen tot en met 12 jaar is de entree gratis,

Het bestuur en de vrijwilligers van Stichting Circuit Oldebroek hopen u allen 23 maart te mogen begroeten op circuit “De Bargen”.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten