vrijdag 15 maart 2013

OWIOS thuis tegen koploper DFS

Zaterdag staan er mooie affiches in de 2e klasse G op het programma. Bijna het gehele linkerrijtje (nr 1 – 7) zal elkaar zaterdag ontmoeten.
Hopelijk zijn de weersomstandigheden ons zaterdag goed gezind, dat er een volledig programma gespeeld kan worden.
De topper van dit weekeinde is OWIOS (3) tegen sv DFS (1).
Deze wedstrijd begint om 14.30 uur op sportpark Bovenmolen.

Andere wedstrijden zijn FC Horst (2) – Lelystad (4) en ESA (6) – Veensche Boys (7). Na deze speelronde zal er meer duidelijkheid zijn voor de prijzen richting het einde van het seizoen. Welke ploegen haken aan en welke ploegen doen tijdelijk een stapje terug.

Sv DFS is bezig aan een zeer goed seizoen. Er werd tot nu toe slechts 1 keer verloren. Alleen de allereerste wedstrijd van de competitie werd er verloren tegen Veensche Boys. Er werd in totaal 3 keer gelijk gespeeld tegen OWIOS, Lelystad en Unicum. Afgelopen week werd er nipt bij VSCO gewonnen 1-2.
Dit was de 14e wedstrijd in een reeks waarin DFS nog ongeslagen is. Naast de competitie zit ook DFS nog steeds in de beker. As. dinsdag treedt men aan in de 1/8 finales tegen FC Presikhaaf. Niet voor niets staat DFS bovenaan.

OWIOS is ook bezig aan een goed seizoen. Helaas kwam OWIOS niet goed uit de winterstop en verloor men de eerste twee wedstrijden tegen Lelystad en VSCO. Voor de winterstop verloor OWIOS slechts 1 keer. 
Vorige week tegen ESA werd de lijn van voor de winterstop weer opgepakt. Met een goede organisatie, inzet en voetballend vermogen werd ESA aan de kant gezet: 0-1. Dit geeft vertrouwen voor de wedstrijd tegen DFS. 
In de eerste wedstrijd onderling speelden zowel OWIOS als DFS vol voor de winst. In een boeiende wedstrijd werd er helaas niet gescoord en eindigde de wedstrijd in 0-0. Ook OWIOS dient as. dinsdag weer aan te treden in 1/8 finales voor de beker tegen Rigtersbleek.

Het beloofd een spannende wedstrijd te worden waarin de kaarten weer geschud gaan worden. Zowel DFS als OWIOS zullen vol voor de winst gaan. DFS zal een gat willen slaan richting het kampioenschap. OWIOS zal er echter alles aan willen doen om de aansluiting te bewerkstelligen en om de reeks van 14 wedstrijden van DFS te doorbreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten