zaterdag 16 maart 2013

DSV'61 met een punt naar Doornspijk

Na de nederlaag van vorige week tegen koploper BAS heeft DSV ’61 zich redelijk hersteld. In Terschuur werd er tegen de nummer 3 na een 0 – 0 gelijkspel een punt meegenomen.

Na afloop waren er bij beide ploegen geen juichkreten te horen, hoewel DSV het meest tevreden mocht zijn met dat ene puntje.

De openingsfase was voor de Terschuurse ploeg, maar meer dan wat hachelijke situaties uit een aantal hoekschoppen leverde dat niet op. DSV beperkte zich in die fase tot counteren, maar kwam na verloop van tijd toch beter in de wedstrijd.

Ook in de tweede helft was er geen sprake van goed voetbal zodat hoogtepunten schaars waren. In de 70e minuut kreeg Terschuurse Boys de beste kans op de openingstreffer maar hun aanvaller wist alleen voor doelman Marco v.d. Hoek niet te scoren. DSV kreeg enkele kleine kansjes maar wist evenmin het net te vinden achter de doelman van Terschuurse Boys.

Door dit resultaat en door enkele andere uitslagen zakt DSV naar de 9e plek. Volgende week spelen ze om half drie in Hattem tegen Hatto Heim. De ziekenboeg met Bouwman, Van Essen en Van Zeeburg is dan misschien leeggestroomd, maar Bakker ontbreekt wegens een schorsing.