vrijdag 8 maart 2013

Voorbeschouwing Elburger sc - FC Horst

A.s. zaterdag wacht Elburger Sportclub een zware thuiswedtrijd in het treffen tegen FC Horst uit Ermelo.
De belangen van beide ploegen zijn nogal uiteenlopend. FC Horst, dat op de tweede plaats staat, is volop in de race voor een (vervangende) periode-titel en droomt misschien zelfs nog van een kampioenschap, terwijl bij de Elburgers langzamerhand het slot van het afgelopen seizoen weer op zal doemen……


Horst, met 44 treffers de meest productieve ploeg in deze klasse, ging j.l. zaterdag in op eigen veld verrassend onderuit tegen ’t Harde (1-3). Hierdoor verzuimden de ErmeloĆ«rs de achterstand te verkleinen op koploper DFS.

De ambities van de gasten rijken ver en hebben nu al weer het vizier gericht op volgend seizoen. O.a. maar liefst vier spelers van Hoofdklasser VVOG zullen de ploeg n.l. komen versterken.

De Elburgers keken j.l. zaterdag in de uitwedstrijd tegen asv Dronten al binnen een kwartier tegen een 2-0 achterstand aan. In de tweede helft lieten de blauw-witten wel meer hun tanden zien, maar de aansluitende treffer viel te laat om nog een positief resultaat aan deze wedstrijd over te houden.

Een puntendeling in deze wedstrijd zou voor de formatie van Henk Nieuwenhuis een uitstekend resultaat betekenen.

Het duel op het Burgem. Bode Sportpark begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer G. Keijl uit Heerde.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten