zondag 10 maart 2013

Prettig weekend voor s.v. ’t Harde

Door het verlies van de concurrentie en door zelf te winnen heeft s.v. ’t Harde zichzelf een prima dienst bewezen.

Scheidsrechter Schuhmacher uit Ermelo keurde vlak voor aanvang het hoofdveld af waardoor er uitgeweken moest worden naar het kunstgrasveld

De wedstrijd begon niet goed voor de Hardenezen. De gasten uit Zetten waren zeker niet minder en het leek of ’t Harde moest wennen om een competitie wedstrijd op kunstgras te spelen.

Na een half uur spelen veranderde het spelbeeld. S.v. ’t Harde kreeg een vrije bal toegekend en Rick Veldkamp benutte deze buitenkans door snoeihard binnen te schieten.

s.v. ’t Harde kreeg meer grip op de wedstrijd. Linksback Arno Leusink slalomde door de defensie van Excelsior en bediende Henk Elskamp op maat die op zijn beurt de 2-0 binnen schoot.

Na rust een zelfde spelbeeld. S.v. ’t Harde de bovenliggende partij met de meeste kansen en Excelsior Zetten die probeerde om de schade te beperken. Toch liep de score verder op. Opnieuw kreeg ’t Harde een vrije trap toegekend en opnieuw ging Rick Veldkamp erachter staan. Dit keer belandde zijn poging op de lat maar de terugspringende bal werd alsnog binnen gewerkt door Henk Elskamp.

Net als vorige week was Michael Jeensma weer één van de betere spelers op het veld en hij passeerde simpel zijn tegenstander, trok de bal keurig terug waarna de inkomende Kevin van Renselaar de 4-0 binnen schoot.

Een prima overwinning waardoor s.v. ’t Harde stijgt op de ranglijst en een goede stap heeft gezet om uit de gevarenzone van nacompetitie te geraken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten