zondag 31 maart 2013

Cruciaal duel op Paasmaandag voor VSCO’61

Paasmaandag wacht VSCO’61 haar eerste cruciale duel om weg te blijven uit de degradatiezone.
Tegenstander is ZwartWit’63 uit Harderwijk dat een punt minder heeft dan VSCO’61. Scheidsrechter is de heer M.G. Paarhuis uit Ommen en de wedstrijd begint om 14:30 uur op sportpark de Heughte.

ZwartWit’63 staat door het gelijke spel van afgelopen zaterdag tegen FC Horst (2-2) met 21 punten op de elfde plek. Deze plek betekent aan het eind van de competitie nacompetitie om degradatie te voorkomen. ZwartWit’63 is na de winterstop aan een heuse inhaalrace bezig en boekt de ene overwinning na de andere.
Voor de derde periode staat de ploeg van hoofdtrainer GertJan Karsten dan ook ongeslagen bovenaan. Deze wedstrijd is echter een wedstrijd uit de tweede periode en telt maar een ding en dat is winst om degradatie te ontlopen.

VSCO’61 verloor afgelopen zaterdag met 1-0 van Lelystad’67. De Kanaries hadden zeker een gelijkspel verdiend, maar het geluk ontbrak. De lat stond tweemaal succes in de weg en doelman Abdelaziz wist met drie knappe reddingen een treffer te voorkomen. Betekent wel dat VSCO’61 alle baat heeft bij drie punten om ZwartWit’63 niet over hen heen te laten gaan. De komende weken zijn sowieso cruciaal, omdat dan alle directe concurrenten op het programma staan.

De eerste wedstrijd in de competitie tegen ZwartWit’63 eindige in een 2-1 overwinning voor de Harderwijkers. In de regel zijn beide teams aardig aan elkaar gewaagd. Het is dus moeilijk te voorspellen wat de einduitslag, maar het belooft wel een spannend duel te worden waarbij de belangen groot zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten