zaterdag 30 maart 2013

VSCO’61 ontbeert geluk tegen Lelystad’67

In de uitwedstrijd tegen Lelystad’67 verliest VSCO’61 met 1-0.
Het geluk zit VSCO’61 deze wedstrijd niet mee en ondanks de betere kansen voor de Kanaries gaat de winst naar de polder-bewoners.

VSCO’61 krijgt in het eerste halfuur de beste kansen. Gert Schreurs komt alleen voor doelman Abdelaziz maar schiet op de doelman. Uit een voorzet van Bert van ’t Hof kopt Wim de Vries de bal op de lat. In de 30e minuut krijgt Lelystad’67 onverwacht dé kans om de score te openen. Madih Doefikar komt vrij door en wordt door doelman Ten Klooster ligt aangetikt. Gele kaart voor de doelman en een penalty voor Doufikar, die vervolgens de bal door de paal gekeerd ziet.

De tweede helft start Lelystad’67 beter aan de wedstrijd dan VSCO’61. Invaller Jonathan Tesileanu weet in de 54e minuut de 1-0 op het scorebord te brengen. Hierna krijgt Andre Kemper een goede kopkans om de voorsprong te vergroten, maar de bal eindigt in het zijnet.

In de laatste twintig minuten trekt VSCO’61 de wedstrijd naar zich toe op zoek naar de gelijkmaker. Wim de Vries ziet zijn kopbal van de lijn gehaald en een vrije trap van Bert van ’t Hof belandt tegen de lat. In de slotfase moet doelman Abdelaziz tot tweemaal knap redding brengen op inzetten van Bert van ‘t Hof en Wim de Vries. Het geluk ontbeert deze middag de Kanaries waardoor de wedstrijd uiteindelijk verloren gaat.

Paasmaandag speelt VSCO’61 thuis tegen ZwartWit’63. De wedstrijd op sportpark de Heughte begint om 14.30uur.