vrijdag 29 maart 2013

OWIOS uit naar VIOS Vaassen

Zaterdag gaat OWIOS op bezoek bij VIOS Vaassen. De wedstrijd op sportpark “De Kouwenaar” begint om 14.30 uur in Vaassen. Deze wedstrijd staat onder leiding van de heer P.B.E. Zwiers.


De nummers 3 en 4 spelen zaterdag om de punten. OWIOS heeft één wedstrijd minder gespeeld en een punt meer. Een belangrijke wedstrijd voor OWIOS om richting de eindstreep van de competitie afstand te nemen van VIOS. Voor beide ploegen betreft dit de eerste wedstrijd van de twee wedstrijden in het paasweekend. Beide wedstrijden tellen nog mee voor de 2e periode. 

VIOS Vaassen staat op een verdienstelijke 4e plaats, nadat men vorig jaar was gepromoveerd naar de 2e klasse. Afgelopen week werd er weer gewonnen van ’t Harde met 2-1. Deze overwinning volgde op 3 opeenvolgende nederlagen. Deze overwinning zal VIOS weer het nodige vertrouwen gegeven hebben.

OWIOS heeft de flow van punten in de competitie van voor de winterstop nog niet te pakken. Afgelopen week verloor OWIOS met 2-1 van Veensche Boys. OWIOS begon goed aan de wedstrijd en had uiteindelijk meer verdiend, maar aan het eind van de wedstrijd stond OWIOS met lege handen. Tegen VIOS kan dit weer rechtgezet worden. In de thuiswedstrijd tegen VIOS won OWIOS met 2-1. Beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd en zullen elkaar de punten willen afsnoepen. Voor OWIOS zal, zeker in vergelijking met voorgaande jaren, een goede start van het paasweekend zeer welkom zijn.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten