vrijdag 22 maart 2013

VSCO’61 ontvangt FC Horst

Zaterdag staat voor VSCO’61 de thuiswedstrijd op het programma tegen de nummer twee in de competitie, FC Horst.
De wedstrijd op sportpark de Heughte begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter G.B. van Iersel uit Arnhem.

Meedoen om de eerste plek zal er voor FC Horst dit seizoen niet meer inzitten en een plek in de nacompetitie zal de inzet zijn voor de komende wedstrijden. Het gat met koploper DFS is zes punten en de ploeg uit Opheusden heeft ook nog een wedstrijd in te halen.
De strijd om de tweede positie of het behalen van een periodetitel ligt nog volledig open. Afgelopen zaterdag kwam FC Horst niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Lelystad’67 dat na de winterstop een sterke indruk maakt.

VSCO’61 wist afgelopen zaterdag te winnen van asv Dronten met 0-1. Geen verdiende, maar wel een dankbare overwinning. Dinsdagavond werd in een slechte wedstrijd met 1-1 gelijkgespeeld tegen Veensche Boys. Na de winterstop heeft VSCO’61 uit de vier gespeelde wedstrijden zeven punten behaald. Dat is ook broodnodig, omdat de meeste onderste ploegen het na de winterstop goed doen en de nodige punten binnenhalen. Daarom blijft het spannend in de onderste regionen. VSCO’61 staat met 21 punten op een achtste positie.

Winst zal voor beide teams welkom zijn. In de uitwedstrijd ging VSCO’61 fors onderuit met 5-1. Weliswaar geflatteerd, maar wel een verdiende overwinning voor FC Horst. VSCO’61 heeft dus alle reden om iets recht te zetten. Of dat de mannen van Marcel Boelens lukt, zal morgen blijken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten