woensdag 6 maart 2013

Fietstocht naar Alpe d’Huez

Het van Kinsbergen college is al een aantal maanden bezig met het verzamelen van geld voor het KWF kankerbestrijding. Behalve dat de school natuurlijk het goede doel gaat steunen, ondernemen ze deze actie ook ter nagedachtenis aan Han Giesen. Hij was de locatiedirecteur en is op 22 februari jongstleden overleden na een lang en moedig gevecht tegen kanker.


De school stuurt een groep afgetrainde leerlingen om te proberen de Alpe d’Huez maar liefst zes maal te bedwingen. Als voorbereiding en geldinzamelactie voor dit alles heeft het cycling team van het Van Kinsbergen college op 9 maart een fietsmarathon georganiseerd. Deze vindt plaats in ABC – Fitness van 10.00 uur ’s tot en met 16.00 uur.

Iedereen kan meedoen aan de actie van het Van Kinsbergen college! Een fiets kan gesponsord worden voor € 10,- per uur of zes uur voor € 50,-. De sportievelingen die bij willen dragen aan dit goede doel, kunnen zich opgeven en inschrijven bij ABC-Fitness in Elburg of bij het Van Kinsbergen college. Niet zo sportief, maar wil je toch het goede doel steunen? Ook dat kan natuurlijk! Het is geen probleem om een fiets te financieren en niet zelf te gaan fietsen. Er wordt gezorgd voor een gezonde versnapering tijdens de marathon en ook snacks, koffie en thee zijn te verkrijgen. Betalen van de versnaperingen en het sponsorgeld kan overigens alleen contant. Steun het cycling team van het Van Kinsbergen college bij hun inzameling van geld voor het KWF kankerbestrijding! Deze helden zullen in juni naar Frankrijk vertrekken om de Alpe d’Huez te bedwingen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten