woensdag 27 maart 2013

EVV H1 herpakt zich met duidelijke zege

De volleyballers van E.V.V. bewezen zichzelf dinsdagavond in de inhaalwedstrijd tegen D.V.V. een goede dienst. De bezoekers kwamen er niet aan te pas en werden met een 4-0 nederlaag terug naar Druten gestuurd.


E.V.V. startte bijzonder sterk en liep op de opslag van spelverdeler Wouter Gaillard uit naar een 10-0 voorsprong. D.V.V., dat een veilige positie in de middenmoot inneemt, leek weinig geloof te hebben in eigen kansen en bood nauwelijks weerwerk. De thuisclub gaf daartoe ook in de rest van de wedstrijd weinig gelegenheid.
Met een hoge servicedruk, een veel scorende middenaanval van Gert-Jan van Loo en prima invalbeurten van Remco de Man en Sjoerd Kersten haalde E.V.V. met duidelijke cijfers de vijf punten binnen (25-17, 25-16, 25-17, 25-11).
Door de zege vergrootte de Elburgse koploper de voorsprong op de achtervolgers tot negen punten met nog drie wedstrijden te gaan.

De dames van E.V.V. deden minder goede zaken. Tegen het ervaren tweede team van Devolco ’88 leden de Elburgsen een kansloze 0-4 nederlaag. De Deventer ploeg staat derde op de ranglijst en toonde zich een maatje te groot. In de eerste set kon E.V.V. nog aardig in het spoor blijven (22-25), maar in de sets daarna had de thuisclub geen schijn van kans tegen de soepel combinerende Sallanders (17-25, 14-25, 10-25).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten