vrijdag 8 maart 2013

sv 't Harde krijgt hekkensluiter Excelsior Z. op bezoek

Zaterdag staat voor ’t Harde een zeer belangrijke wedstrijd op het programma. Hekkensluiter en concurrent Excelsior Zetten komt op bezoek.  

De ploeg uit de Betuwe staat na veertien wedstrijden op de laatste plek met acht punten. ’t Harde staat op een twaalfde plek met veertien punten.
Op de dertiende plek staat Zwart-Wit met elf punten. Het is dus nog erg spannend onderin. Vorige week verloor Excelsior Zetten met 4-3 van Zwart-Wit, waardoor men voor het eerst dit seizoen de laatste plek inneemt.

’t Harde heeft zoals gezegd een klein gaatje geslagen met de onderste twee ploegen, dankzij de mooie overwinning vorige week op FC Horst. De wedstrijd van aanstaande zaterdag is een kans om in ieder geval één concurrent om directe degradatie op behoorlijk grote achterstand te zetten. Met de uitwedstrijd tegen Excelsior Zetten nog in het achterhoofd, weet ’t Harde dat dit geen makkelijke opgave zal zijn. Toen werd er namelijk kansloos met 4-1 verloren.

Hopelijk kunnen de groen-witten een vervolg geven aan de onverwachte overwinning op FC Horst. Er wacht een cruciaal duel in de strijd om degradatie. De wedstrijd op sportpark Schenk begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Schuhmacher.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten