vrijdag 16 maart 2012

Voorbeschouwing: sv 't Harde - ASVD

Zaterdag speelt de sv 't Harde een thuiswedstrijd tegen ASV Dronten.
Een ontmoeting tussen de huidige nummer vijf en zes op de ranglijst.

ASVD begon het seizoen als een van de grootste titelkandidaten. De Drontenaren pakten in de vijf wedstrijden na de winterstop echter maar vier punten, waardoor de titelkansen vervlogen zijn.

Het ambitieuze ASVD wilde na de degradatie van afgelopen seizoen uiteraard zo snel mogelijk weer promoveren, maar dat zal nog een hele opgave worden. Men moet daarvoor de derde en laatste periode zien te pakken. De Drontenaren kunnen zich daarbij geen puntenverlies veroorloven tegen ’t Harde.

De Hardenezen staan twee punten achter ASVD, waardoor men bij winst de Drontenaren op de ranglijst passeert. ’t Harde kan vertrouwen putten uit de eerdere ontmoeting dit seizoen in Dronten. ASVD werd toen uitstekend bespeeld door ’t Harde, dat verrassend met de winst aan de haal ging. Een knappe overwinning tegen het toen hooggenoteerde ASVD. De Drontenaren draaien zoals gezegd nu moeizaam, al zal de overwinning tegen Zwolsche Boys van afgelopen zaterdag het nodige vertrouwen geven.

’t Harde pakte net als ASVD slechts vier punten na de winterstop. De groen-witten moeten nog de nodige punten zien te pakken om niet naar beneden te hoeven kijken. Hopelijk kan zaterdag een stap in de goede richting gezet worden tegen een lastige tegenstander.
De wedstrijd op sportpark Schenk begint om 14.30 uur. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Paarhuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten