zondag 18 maart 2012

VSCO'61 weet eindelijk weer eens te winnen

Eindelijk pakt VSCO’61 weer eens overwinning en daarmee de drie punten.
De laatste overwinning dateert van 29 oktober 2011, maar in de thuiswedstrijd tegen Zeewolde wordt een overtuigende 5-0 overwinning geboekt.

Al na vier minuten is het raak. Uit een voorzet van Sander Vis scoort spits Wim de Vries beheerst de 1-0. Pieter Blom, de gevaarlijkste man aan Zeewolde-zijde, ziet zijn schot in de 27e minuut gepareerd door doelman Ten Klooster. In de 31e minuut scoort Sander Vis uit een hoekschop van Martijn Pluim de 2-0 bij de eerste paal.

De tweede helft is het VSCO’61 dat de toon zet en laat zien op de weg terug te zijn. Uit een voorzet van Bert van ’t Hof legt David Menkveld breed en scoort Martijn Pluim de 3-0. Sander Vis scoort zijn tweede treffer van de middag uit een prachtige voorzet van Stefan Bosch van links. VSCO’61 dicteert volledig de wedstrijd en in de 90e minuut scoort Wim de Vries bij de tweede paal met het hoofd uit een voorzet van Rostand Tiencheu Taboue de 5-0.

Zaterdag in de uitwedstrijd tegen Zwolsche Boys kan VSCO’61 laten zien of de weg terug definitief is ingeslagen.