vrijdag 2 maart 2012

VSCO'61 ontvangt Hierden

Zaterdag 3 maart staat voor VSCO’61 de thuiswedstrijd tegen Hierden op het programma. De wedstrijd op sportpark De Heughte begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter M. Paarhuis uit Ommen.

Hierden bezet na 15 speelronden de vierde plaats met 25 punten.
De formatie van hoofdtrainer Remko Ahrens. begon dit seizoen matig aan de competitie en behaalde tien punten uit de eerste acht wedstrijden (de eerste periode). In de tweede periode gaat het beduidend beter en heeft Hierden inmiddels 15 punten uit zeven duels behaald. Afgelopen zaterdag werd moeizaam met 2-1 gewonnen van Advendo’57. Uit de laatste drie wedstrijden, allen gespeeld in 2012, werden  zeven punten bijeen gespeeld.

 VSCO’61 kende een sterke start met winst van de eerste periodetitel, maar sindsdien is het mis met de formatie van Marcel Boelens. Slechts drie punten uit zeven wedstrijden zijn het magere resultaat en de ploeg zakt dan ook af op de ranglijst. Momenteel wordt met 22 punten de zesde plaats bezet. Afgelopen week werd, weliswaar onverdiend, met 1-0 verloren in de gemeentelijke derby van OWIOS. Onnodig en zoals vaak de laatste tijd met het minimale verschil.
Voor VSCO’61 wordt het tijd dat weer drie punten bijgeschreven wordt aan haar totaal. Het opgaande spel van vorige week mag zeker tot enig optimisme leiden. Hopelijk dat het geluk nu eens ook de Kanaries goed gezind is. De uitwedstrijd tegen Hierden wist VSCO’61 met 3-2 te winnen na een 3-0 voorsprong. Geheel onnodig werd het toch nog spannend in die wedstrijd. Bij winst zal VSCO’61 op gelijke hoogte komen als de opponent van vandaag. Een mooie uitdaging om als collectief te vechten voor de drie punten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten