vrijdag 9 maart 2012

OWIOS ontvangt koploper Blauw Geel

Zaterdagmiddag 10 maart om 14.30 uur wordt de wedstrijd tussen nummer 1 en 3 in de 2e klasse G afgetrapt op sportpark Bovenmolen.
De wedstrijd OWIOS - Blauw Geel staat onder leiding van scheidsrechter, de heer G. Keijl uit Heerde.

Aan de uitwedstrijd in Ede houden de groenwitten geen goede herinneringen over, dit duel werd kansloos verloren met ruime cijfers, 5-1, Henk Scheffel scoorde toen het enige doelpunt voor de groenwitten. Blauw Geel is met een stabiel en goed seizoen bezig, 3e in de eerste periode en nog kansrijk om de 2e periode te winnen. En belangrijker nog de Edenaren zijn momenteel de trotse koplopers in de 2e klasse G, met 3 punten voorsprong op nummer 2 DFS en nog een wedstrijd tegoed.

Vorige week wist Blauw Geel dit verschil te maken door thuis met, 4-0 van de Opheusdenaren te winnen. Sowieso scoort de blauwgelen makkelijk en tevens heeft men de minst gepasserde verdediging, de ingredi├źnten om hoge ogen te gooien in de eindrangschikking.

OWIOS kent ook een sterke periode, vorige week werden echter punten gemorst in Nijkerkerveen tegen het laag geklasseerde Veensche Boys. Door de afwezigheid van enkele vaste waarden kon men niet tot scoren komen, er werden echter ook verdedigend geen  fouten gemaakt waardoor 0-0 als uitslag in de boeken kwam. Mochten de groenwitten aanspraak willen maken op een plaats in de top van de ranglijst, dan kan men vandaag goede zaken doen. Niet onbelangrijk er moet ook nog wat rechtgezet worden uit de heenwedstrijd, dit gebeurde toen op het kunstgras in Ede, vandaag echter zal op het Camp Nou van Oldebroek gespeeld worden. Hopelijk zijn de gasten minder bedreven in het spelen op natuurgras, dan ze doen op het eigen veld.

Voor technische staf en natuurlijk ook de hopelijk vele supporters dus de vraag hoe beide teams aan de aftrap komen en hoe de wedstrijd zal gaan verlopen.

Als men vanmiddag ook weer de strijd en passie aan de dag kan leggen zoals in de laatste thuiswedstrijden dan kan het nog een spannende wedstrijd worden.

Volgende wedstrijd is: Lunteren  - OWIOS (17-3-‘12 om 14.30 uur in Lunteren).
Volgende thuiswedstrijd: OWIOS – FC Horst (24-3-’12 om 14.30 uur)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten