vrijdag 23 maart 2012

OWIOS ontvangt FC Horst

Zaterdag 24 maart om 14.30 is de aftrap van OWIOS - Horst op sportpark Bovenmolen, de wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter E. Wassink uit Enter.

Aan de uitwedstrijd in Horst houden de groenwitten geen goede herinneringen over, dit duel werd met ruime cijfers verloren, 4-1, Henk Scheffel scoorde toen het enige doelpunt voor de groenwitten.

Horst is met een zelfde seizoen als OWIOS bezig, goede resultaten worden afgewisseld met slechte. De Horstenaren kunnen als men de 2 wedstrijden inhaalt die men minder heeft dan de Groenwitten op 1 punt komen. Daarmee is meteen het belang van de wedstrijd van vanmiddag gezegd. De winnaar zal mee blijven doen in de top van de 2e klasse G en de verliezer zal uit moeten gaan zien naar de middenmoot. 

Vorige week werd Horst waarschijnlijk verrast door DFS, men verloor namelijk met grote cijfers, 1-6 op eigen terrein. De oranjehemden zullen dus wat goed willen maken, OWIOS is dus gewaarschuwd.

OWIOS kwakkelt momenteel ook, nadat men sterk uit de winterstop gekomen was, is er in de laatste 3 wedstrijden maar 1 punt gepakt. Vorige week werd er uit in Lunteren verloren met 2-0. De ploeg van Johan Warmelink heeft dus wat goed te maken, dat moet dan maar gebeuren tegen de ploeg van ex-topkeeper Henk Timmer. Hopelijk kunnen we weer een selectie van de groenwitten aanschouwen die weer kunnen beschikken over de mensen die in de laatste wedstrijden node gemist werden.

Als men vanmiddag ook weer de strijd en passie aan de dag kan leggen zoals in de beste wedstrijden dan kan het nog een spannende match worden.

Hopelijk kunnen we onze trouwe aanhang weer begroeten langs de lijn die met positieve steun onze jongens, naar een overwinning kunnen supporteren.

Volgende wedstrijd is: DFS Opheusden-OWIOS (31-3-‘12 om 14.30 uur in Opheusden)

Daarna de inhaalwedstrijd: Advendo ´57-OWIOS (7-4-’12 om 15.00 in Ederveen)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten