maandag 12 maart 2012

Seizoen halverwege: Batfighters 1 op tweede plek, team 2 bovenaan

Afgelopen vrijdag werd de vijfde speelronde van dit voorjaar afgewerkt, waarmee de competitie nu dus halverwege is. De vier teams van Batfighters staan er voorlopig goed voor. Een overzicht van de uitslagen en tussenstanden.

Batfighters 1 kreeg bezoek van Wezep 1 (Ronald van Unen, Hermen van de Schootbrugge en Emile Mensink). René wist knap drie partijen te winnen, terwijl Rik en Stefan alleen Mensink wisten te verslaan. Arjen speelde alleen het dubbelspel, dat samen met René in vijf games verloren ging. Eindstand: 5-5.
Door de remise staat team 1 nog steeds op de tweede plaats in de 1e klasse C. De verschillen zijn nog altijd klein, al is koploper TT Zwolle wel verder weggelopen.


Batfighters 2 maakte vrijdag tegen Zwartsluis 1 nog maar eens duidelijk dat de Elburgers kampioenskandidaat nummer één zijn. Gert, Ayad en Gerard leverden geen enkel punt in: 10-0. Daardoor is de voorsprong op nummer twee Harderwijk nu al zeven punten. Volgende week komt Harderwijk 3 op bezoek. Het eerste duel werd met 4-6 gewonnen door Batfighters 2.

Batfighters 3 mag ook nog steeds hopen op het kampioenschap, ondanks een 4-6 nederlaag tegen Hoonhorst 2. Hetty pakte vrijdag twee punten en Gerrit één, terwijl de nog ongeslagen Piet zijn drie partijen verloor.
In de 4e klasse K gaat Smash’70 8 voorlopig aan de leiding, maar de voorsprong op team 3 is maar drie punten. Door een off-day van de Elburgers op de tweede speeldag werd de uitwedstrijd tegen Smash met 8-2 verloren. Als de thuiswedstrijd een beter resultaat oplevert, dan is de titel nog haalbaar.


Ook voor Batfighters 4 wordt het een spannende tweede competitiehelft. Donderdag haalden Jacob-Jan, Gert-Jan en Heinz de eerste overwinning binnen. Tegen concurrent ESV 1 werd het 6-4 voor de thuisploeg. Jacob-Jan bleef ongeslagen, terwijl Gert-Jan en Heinz één punt pakten. Het dubbelspel leverde ook een punt op.
Door die overwinning staat team 4 nu op de vierde plaats in de 4e klasse M. Alleen de nummer laatst degradeert.


Zie voor de standen in de competitie www.batfighters.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten