vrijdag 9 maart 2012

Uitwedstrijd voor ’t Harde tegen FC Horst

Met voor de meeste ploegen nog tien wedstrijden te spelen, breken er spannende weken aan in de 2e klasse G. Zowel boven- als onderin is het razend spannend. ’t Harde staat vijfde en moet zaterdag tegen FC Horst de plek in de middenmoot zien te verstevigen.


FC Horst staat vijf punten achter op de Hardenezen, met een wedstrijd minder gespeeld. Twee concurrenten dus die weinig voor elkaar onder lijken te doen. Het ambitieuze Horst wil echter meer dan een middenmoter zijn en hoopt door de derde periode te winnen nog promotie af te kunnen dwingen. De 4-0 overwinning in en tegen Lunteren van vorige week was een eerste goede stap in de richting.

’t Harde kwam moeizaam uit de winterstop, maar boekte gelukkig vorige week de eerste overwinning van 2012. Zonder goed te spelen wonnen de groen-witten verdiend met 3-1 van Zwolsche Boys. Belangrijke punten, want de onderste plekken waren en zijn nog steeds niet heel ver weg.

Eerder dit seizoen boekte ’t Harde een zwaarbevochten 2-1 overwinning op Horst. Zaterdag zal het wederom een flinke opgave worden om een goed resultaat te behalen. De wedstrijd op sportpark De Adelaar begint om 14.30 uur. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Van Bleek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten